snigel50plus

svinis :(

Publicerad 2009-11-28 10:02:01 i

Svininfluenavaccinerade mig igår. Självklart trodde jag att jag inte skulle vara en på tio, de som får biverkningar. Ont i armen, visst. Ont i armen fick jag redan igår och de var ju inte så farligt. Men nu vaknade jag med tydliga influensa symptom: hög feber, huvudvärk och ont i hela kroppen! usch! jag och Maja skulle ju träna idag och eftermiddagen skulle spenderas pepparkakshusbakande med fyra i klassen. Kanske jag känner mig bättre om ett par timmar. Jag hoppas verkligen det!

Jag tycker synd om LTU

Publicerad 2009-11-11 22:44:59 i

För någon vecka sedan fick jag inbjudan om en middag från Luleås tekniska universitet där man skulle få mer information om skolan. Gratis middag tänkte jag och övertalade Mamma och Pappa. Sedan pratade jag om det med några i klassen och flera verkade intresserade.

I kväll ägde middagen rum. Trots att två utav Göteborgs största gymnasieskolor var inbjudna hade bara sju elever anmält sig. Av de dök fyra upp, jag och tre till. Jättesynd!

Pappa trodde att det berodde på att Luleå ligger så långt bort och sa: "Du hade inte varit intresserad om inte Karin gick där". Jag tänkte argumentera emot, men sedan insåg jag att det nog var sant. Jag tror inte att jag hade varit ointresserad, men jag hade inte varit lika intresserad.

20-30 före detta elever var där för att svara på frågor, maten var jättegod, italiensk buffé, man fick gratissaker (boll, klubba, namnlapp för väskor, keps, penna, cerat en fruktskål och ett USB-minne!) och så kunde man tävla om en resa till Luleå. Eftersom vi bara var fyra där är min vinstchans 25 %. Det hela var med andra ord mycket påkostat. Var var alla?

Det var trevligt och jag tror att jag är lite mer intresserad av Teknisk Design igen. Eller bara design i någon form (jag hade fysikprov idag. ugh :/)

Inte en sådan här helg till!

Publicerad 2009-11-08 18:15:37 i

Fredag eftermiddag: Designprojekt
Fredag kväll: Engelskaläxa
Lördag morgon (eller jag sov så länge jag bara kunde för att dra ut på det): Fysikplugg
Lördag mitt på dagen: Kemiplugg
Lördag eftermiddag: Fysikplugg
Lördag kväll: Engelskaläxa
Söndag mitt på dagen: Matteläxa
Söndag eftermiddag: Fysikplugg
Söndag kväll: Designprojekt

Det är tragiskt.

Och jag får inte köra bilen än. För om jag kör gäller inte försäkringen. Hoppas åtminstone att jag för hämta ut mitt körkort imorgon. Nu ska jag skissa vidare på mitt skogsschack :)

Lättnad och glädje - KÖRKORT!!

Publicerad 2009-11-04 23:30:28 i

Ah, vilken skön dag. Jag klarade min uppkörning :D Det hela var ganska lugnt, jag tog det lugnt och vi körde (i alla fall till en början) där jag hade kört förut, vilket var betryggande. Det hela gick väldigt fort så när jag märkte att vi var påväg tillbaka mot vägverket tänkte jag tanken: "va, var det här allt?". Min nervositet under uppkörningen uttryckte sig i en del "ojsan" där jag inte fick i växeln på en gång, glömde parkeringsbromsen eller stänga av blinkers. Så när det var slut var jag påtagligt rädd att jag inte hade klarat det, framförallt eftersom uppkörningsmannen verkade så allvarlig. Men sedan skojade han till det och kallade mig för en "vimsegumma" när det gällde blinkersen. Det var hans enda anmärkning och resultatet blev GODKÄND. Haha. Det är nog ganska vanligt att man rör till det lite på uppkörningen.

Söndagångest

Publicerad 2009-11-01 23:27:46 i

Så var höstlovet slut.
Imorgon ska jag gå till körskolan och se vad jag inte har betalat än. Jag vet att minst två körlektioner är obetalda. Har lånat pengar av pappa för jag är rädd att jag inte har tillräckligt på kortet. Det är inte bra. Italienresan känns långt borta. Noterade dessutom att flygbiljetterna som jag har kikat på har gått upp till 2500. Det går inte. Om ändå Ryan Air eller något liknande flög till Turin. Jag måste nog ringa Gullan.

Bland allt plugg och att-göra-listor det här lovet har bloggen dicegirls.se varit min ljuspunkt. Det är verkligen roligt att få en inblick i andras liv. Dessvärre gick det till överdrift. Jag vet inte hur många gånger jag klickade på refresh-knappen på sidan igår för att se om de hade uppdaterat. Nu är jag lite småpurken för att de inte har lagt in veckans uppdrag. Hur kan jag bli så beroende att det påverkar mitt välbefinnande?

Om

Min profilbild

Hanna

Design och product development engineering student. Right now doing a year abroad in the Finnish capital. Coffee, the Swedish West coast and creative projects make me happy. I love film festivals and do some filming and video editing myself.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela