snigel50plus

Det är tur att man inte klipper sig så ofta

Publicerad 2009-03-26 23:00:21 i

Lite spontant sådär gick jag till frisören och klippte  mig i måndags. Två lektioner blev inställda på eftermiddagen så jag tänkte why not? 425 kronor kostade det. Det är tur att jag inte känner något behov att gå till frisören allt för ofta. Jag blev nöjd men det var dyrt. Vad som skulle kunna ha gjort besöket värt pengarna var glanssprayen  som jag fick i håret, med den gudomligt goda doften. Men i tisdags tränade jag vilket bidrog till att jag behövde duscha och tvätta håret vilket i sin tur bidrog till att den gudomliga doften försvann.

Nästa gång satsar jag på massage. Det vill jag prova. Det bästa med besöket hos frisören, förutom glanssprayen med den gudomliga doften, var tvätten av håret då schampot masserades in i hårbotten. De var såå skönt :)

My mind is made up

Publicerad 2009-03-22 22:46:53 i

Ok, here we go:

1 I have deciced to cut my hair this week
2 I am going to New Bern and Bonaire in June :D :D

jag närmar mig väggen

Publicerad 2009-03-19 22:35:44 i

Allt är jobbigt: beslutsångest, sömnbrist, betygsbesvikelse, oförmångan att koppla/stänga av....

Den beska smaken som jag har i munnen passar min sinnesstämmning. Skolarbeten i plural hänger över mig. Jag vill ge upp därför att jag inte ser. Jag vill planera, ha koll- Det är den jag är. Men den här gången får jag inte ihop det. Dessutom vill den högst irreterande snuvan inte försvinna. Jag har nu missat 4 träningar. På tal om fysisk aktivitet fick jag idag reda på att jag får vg i idrott. Inte vad jag hoppades på.
Alternativ 1: jag accepterar betyget och kan chilla lite resten av terminen.
Alternativ 2: jag söker upp min lärare och undersöker var det brister, om jag kan göra någonting.

övergiven är att överdriva

Publicerad 2009-03-13 22:20:54 i

men..

Jag är sjuk och det är inte kul någonstanns

Panik
över vad jag missade idag i skolan

Feberspänningshuvudvärk ? orkar inte plugga heller


Det är tur att youku och Heroes finns

och ett positivt inlägg (eller nästan)

Publicerad 2009-03-11 21:16:39 i

Poängen är att jag läser en bra bok. The Kite Runner, eller Flyga drake på svenska. Handlingen är visserligen inte positiv. Allt blir bara värre och värre. Men förhoppningsvis vänder det. När jag har läst klart boken vill jag se filmen. Om jag inte missminner mig har den blivit belönad med lovord och priser ;) (fast det behöver i och för sig inte betyda någonting..)

I seem to suck at soccer

Publicerad 2009-03-11 21:11:04 i

I seem to suck at soccer, at least according to the video that I just watched.

I am having a downer. I am sick, but I have to go to school tomorrow anyway because it is my turn lead the PE lesson.
Hopefully it will go alright. I am worried about it even though I seem calm. Being calm is actually a part of the problem. I am the opposite of loud. When it comes to attention, I hate it. I get uncomfortable and insecure. I really need to work on that. Om ändå lektionen hade varit på engelska. Då hade jag känt mig betydligt säkrare. Då hade det varit på min hemmaplan.

But the d in downer has to do with the fact that no one calls me anymore, (or text!). It feels like I always am the one who calls. They all used to call me. I miss it, i miss you all!!

Sometimes I get the feeling that people would describe me as boring, maybe I am...

Om

Min profilbild

Hanna

Design och product development engineering student. Right now doing a year abroad in the Finnish capital. Coffee, the Swedish West coast and creative projects make me happy. I love film festivals and do some filming and video editing myself.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela