snigel50plus

Försvunnen CD-läsare

Publicerad 2009-10-26 23:30:22 i

Min CD-läsare på datorn har slutat fungera. Eller den finns inte. Jätteknepigt! Det hela medför att jag inte kan plugga körkortsteori med Bonniers Trafikskola. Jag får helt enkelt duktigt sätta mig och läsa i teoriboken fast det är tråkigt. Hm.. när man läser en text som man inte vill läsa är det så lätt att drömma sig bort. Helt plötsligt är man någon annan stanns och tänker: vänta lite nu, vad för något läste jag? och så får man läsa om sidan som man var på.

Hittills har jag bara gjort två vettiga grejer på mitt lov -  skrivit ett brev, haft körlektion. Vad har hänt med resten utav tiden egentligen??

Aj-aj!

Publicerad 2009-10-20 21:59:12 i

Imorse var jag sen, som vanligt. Ska ta nya tag efter lovet och och inte göra 1000 grejer på morgonen så att jag måste springa till bussen eller cykla mig aldeles varm. Sedan hör det till att det var en trafikolycka imorse. Hade jag hunnit med bussen jag skulle ta hade jag antagligen inte behövt sitta i köer i 30 minuter. Jag tror att det var fyra bilar som hade krockat. Någon sa det högt på bussen. Ska se om det står något om det i tidningen imorgon. På tal om kollitioner så körde jag in höften i halvbyrån när jag skulle in i köket förut. Aj, vad ont det gjorde! Jag får se om det syn något imorgon.

Ge mig sol!

Publicerad 2009-10-16 22:04:58 i

Igår träffade jag Maja för första gången på länge, allt för länge! Det var jättekul att se henne :) Vi försökte hitta en resa. Det vore så skönt att komma bort ett slag. Helst till någonstanns där det är varmt. Blöteborg är blött, blåsigt och kallt! Jag ska fortsätta att leta sista minuten. Men på lovet måste jag plugga körkortsteori och köra bil. Uppkörningen närmar sig :S

Imorgon är det städdag. Alltså ska jag ut i det blöta, blåsiga och kalla vädret. Men kanske om vi har tur är det en sådan där kall, solig och klar höst dag. De är underbara. Väder är svårt. Det är sällan man är helt nöjd.

Måndagsmys

Publicerad 2009-10-12 21:33:39 i

Jag kör på en pluggfri måndag fastän jag vet att det är dumt. Men idag väljer jag att må gott. Åt kvällsfika för en stund sedan; ett grönt äpple och ett glas bubbelvatten. Har hört att bubbelvatten med smak ska vara krasst för tänderna. Hm, min favorit för tillfället är i alla fall Hemköps med flädersmak.

Nu ska jag titta på ett avsnitt utav Brothers nd Sisters innan jag kojsar.

Måndagsmys

Publicerad 2009-10-12 21:33:34 i

Jag kör på en pluggfri måndag fastän jag vet att det är dumt. Men idag väljer jag att må gott. Åt kvällsfika för en stund sedan; ett grönt äpple och ett glas bubbelvatten. Har hört att bubbelvatten med smak ska vara krasst för tänderna. Hm, min favorit för tillfället är i alla fall Hemköps med flädersmak.

Nu ska jag titta på ett avsnitt utav Brothers nd Sisters innan jag kojsar.

Kommer inte in på min mail

Publicerad 2009-10-06 23:27:07 i

Varje morgon vaknar jag utav att radion går på. Sedam ligger jag gärna och drar mig en stund och lyssnar. Det går lite i perioder vilken kanal det blir. Kust nu har jag fastnat för P3. Hur som helst. I morse när jag låg och lyssnade härde jag att någon hade hackat sig in, eller något liknande, på hotmail. Snabbt slog jag på datorn för att logga in på min hotmail och byta lösenord. Det gick smidigt och jag kom på ett nytt smart lösenord. Bra va? Det är bara det att jag fortfarnde var lite sömnig. Nu kan jag inte minnas det nya lösenordet trots att det var så smart.
AhhHh!! Jag får helt enkelt försöka tills det går. Jag måste ju komma in förr eller semare.

Kemiprov imorgon

Publicerad 2009-10-05 20:51:53 i

Nu kom jag precis på vad jag såg fram emot ikväll. När jag ska sova sen ska jag krypa ner med gårdagens avsnitt utav Brothers and sisters :D Klockan är inte så mycket än - Skönt! Ingen körlektion och ingen träning så läxorna är gjorda. Eller jag har ju Kemiprov imorgon men det är under kontroll, tror jag i alla fall. Kemi A känns som en repetion för mig utav Chemistry, än så länge. Jag tycker synd om alla andra i klassen som svettas med det men samtidigt ska jag ju ha någon fördel utav att ha varit i USA ett skolår. Faktiskt.

Nu ska jag äntilgen få prata med Gullan. Ah, vad det var längesedan! Hoppas bara att hon loggar in på Skype.

Helg!

Publicerad 2009-10-03 01:09:43 i

Idag andas jag. Imorgon ska jag sova länge, sova ut efter en hektisk skolvecka. Men som vanligt är lugnet aldrig långvarit. Resten utav helgen blir det plugg. Där emellan planerar jag att titta på tv-serierna som har startat upp med ny säsong i USA den gångna veckan och så vill jag ut i det härliga höstvädret. Soligt och kallt - I Like it :) Studsmattan ser dock ledsen ut i morgonfrosten, så det är väl läge att ta ner den. Får se om någon kan hjälpa mig. Eller jag kanske fixar det själv. Sedan måste jag ta tag i körkortsteorin igen. Teoriprov och uppkörning om en månad. Ihh :S

Jag lyssnar på Coldplay.

Om

Min profilbild

Hanna

Design och product development engineering student. Right now doing a year abroad in the Finnish capital. Coffee, the Swedish West coast and creative projects make me happy. I love film festivals and do some filming and video editing myself.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela