snigel50plus

Bokmässan

Publicerad 2009-09-25 22:59:18 iIdag har jag varit på bokmässan, en utavhöstens trevligheter. Böcker, fina saker och gratisgrejer. Årets fynd blev en kortlek, en pin med en superkanin på och ett grönt äpple :) De gröna Granny Smithen är helt underbara för tillfället!

Det var fullt utav folk så efter ett tag tröttnade jag på att trängas. Jag gick massor och fick en skymt v det mesta. Allt promenernde i mina nya skor gav mig tyvärr skoskav. Men det var trevligt så länge det varade. Den enda besvikelsen var att jag inte fick tag på en Pettson och Findus almenacka för 2010, som jag hade hoppats på.

Nu ska jag titta på två nya avsnitt utav Greys Anatomy :D :D

god natt

Publicerad 2009-09-23 01:26:48 i

oj, vad sent det blev. jag som hade planerat att sova ut. men trevligt hade jag. traning, långdusch, ett one tree hill-avsnitt, facebook, skype med pam och dagens avsnitt av idol. NU, nu ska jag i alla fall blunda och sova.

Söndag

Publicerad 2009-09-20 22:18:18 i

Sitter och borstar tänderna. Nyduschad efter en match. Eller tja, det var över två timmar sedan som matchen slutade. Men det tog dryga timmen innan jag var hemma eftersom jag skulle ta en smart väg hem. Det hade varit en smart väg om jag inte hade missat bussen. Jag missade den med en minut! Eftersom jag var en bit hemifrån ringde jag pappa för att be om skjuts, men både han och mamma hade druckit vin så det blev 40 minuters promenad hem. Kul!!

Nu är jag glad igen. Förutom att vi förlorade matchen. Det stod 2-2 jättelänge. Men sedan la de andra ett nedrans tredje mål. Vi kämpade på bra. Jag känner mig nöjd med min egen insats den här gången. Önskar bara att jag vore lite duktigare.

Det är ingen överdrift när jag säger att ajg har pluggat hela helgen. Det har jag gjort. Känner mig visserlige jättenöjd över att jag är klar med det mesta men det hade varit fint med ett avbrott. Hade hoppats på att jag skulle få besök av någon för att fira min födelsedag i efterhand, men det blev inte så. Ni får komma! Vi har jättegod glass hemma ;)

Fortfarande täppt i näsan

Publicerad 2009-09-19 00:11:54 i

Väntan är över. One tree hill är tillbaka :D :D

Fredag kväll (natt?) och jag har suttit och skrivit en krönika till svenskan. Vilken fredagskväll va?

Övningskörde med pappa förut så att jag missade Idol. Men jag kom ihåg att spela in det så att jag kan se det imorgon istället.

Pratade med Pam förut oxå. Annars var det en ganska sketen dag fylld med frustration över Inventor, mensvärk och skoskav. 

Mammut

Publicerad 2009-09-16 22:58:55 i

Film för andra onsdagen i rad. Mammas födelsedagspresent från mig. Vi såg Mammut. Rikigt häftig film om vardagen. Om en ganska vanlig familjs vardag. Men närbilder känns det som om mn kommer huvudpersonerna rätt in på livet. Långa filmsekvenser och musik gjorde filmen pampig. Hela altet känns väl genomtänkt. Filmen pekar ut saker i vår värld som känns fel och lämnar en ganska obehaglig kälsla efter sig. Jag skulle kunna berätta jättemycket om filmen. Den berörde mig verkligen. Men nu är jag trött och ska sova. Födelsedag imorgon igen, min den här gången :)

Dagens lättnad: Fysikprojektet är avslutat och inlämnat!

Lite uppdate på min tillvaro

Publicerad 2009-09-13 22:29:53 i

God kväll allesamman!

Nu halvsitter jag halvt utslagen på min säng och lyssnar på Johnny Cash (har ni inte sett Walk the Line så måste ni se den!) Har haft en pluggsöndag. Matte, Engelska och Fysik. Skolan satte verkligen igång med en rivstart. I formen ska vi göra reklam för en mörkerlampa. Mörkerlampan sprider mörker istället för ljus. Tror ni att det är möjligt att tillverka en sådan i framtiden?? Jag bifogar en utav mina reklamidéer.


Skolan präglar min tillvaro. Utöver det blir det fotboll och körskola. JAG VILL HA KÖRKORT NU! Vad som hindrar mig är de långa väntetiderna på körlektioner. För att få en sen eftermiddagstid (de enda jag kan, kan det vara en hel månads väntetid. Dumt är det, man kommer ur fas när det är över en vecka mellan varje körlektion. Jag ska göra halkan på tisdag om en och en halv vecka i alla fall. Ett steg närmre!

Med fotbollen är det mycket upp och ner. Förra söndagen spelade vi en match om var katastrofal.  Laget som vi mötte bestod av vad jag uppskattar som 35+-are i dålig kondition. Men deras passningsspel var som ett oljat flipperspel. Det spelade ingen roll att vi kunde springa om och förbi dem. De var hela tiden på rätt plats….och jag på fel. På tisdagsträningen var det lite nedstämt efter matchen men i torsdags var det jätteroligt igen. Äntligen börjar jag lära mig att vända om 180 grader med bollen.

Förutom plugg har jag förresten lärt mig använda internetbank idag. Lite omständigt med alla sifferkombinationer som man ska slå in men ändå praktiskt att slippa papper eller att gå till banken.

Jag har inte sett den nya Harry Potter-filmen än. Har iinte haft någon att se den med. Sommaren med Göran verkar också skoj. Jag ska önska mig biobiljetter till födelsedagen. Imorgon fyller Mamma år. Hon ska få en blårutig blus ifrån HM. Här är förra årets födelsedagstårta:
Kolla in tårtan som jag bakade till mammas födelsedag!    Fin va?     Maja hjälpte till :) tack! Undra vad det blir för smarrigt i år? ^^


GOD NATT!

Dessutom ska jag ha tid med körskolan.

Publicerad 2009-09-04 23:40:05 i

Projekt, projekt, ett till projekt och så självaste projektarbetet. Skolan begraver min fritid!! Vill jag ha mer fritid får jag skära ner på sömnen och det blir ju inte heller bra.

I celebrated that the school week finaly was over (men imorgon blir det plugg) by visiting my favorite candy store. Discovering that they have started to sell M&M's there made my day. The day would have been even better if Sweden would not have ended up loosing against Norway in the European Soccer Championship. Oh well, you can not get everything. I got my M&M's :)

Om

Min profilbild

Hanna

Design och product development engineering student. Right now doing a year abroad in the Finnish capital. Coffee, the Swedish West coast and creative projects make me happy. I love film festivals and do some filming and video editing myself.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela